Στο κατάστημα μας krikibebe μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητας&κατασκευής δοκιμασμένα προϊόντα για το μωρό και το παιδί σας σε πολύ οικονομικές αλλά & προσιτές τιμές για εσάς!

Δημιουργήθηκε με πολύ κόπο απο εμάς,ειδικά για εσάς και το μωράκι σας.

Στο βρεφικό κατάστημα μας σας δίνουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που εσείς επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα με ένα κλίκ απο το σπίτι σας.
Επίσης έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο, ώστε να μπορέσετε να δείτε απο κοντά όλα τα προϊόντα τα οποία σας ενδιαφέρουν.
Tο προσωπικό του krikibebe θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει & να συμβουλέψει σχετικα με προτάσεις & πιθανές απορίες που έχετε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή στα βρεφικά προϊόντα που χρειάζεστε.

 

Σχετικά με εμάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ – ΜΩΡΟΥ

Μπορειτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 6944727049 καθημερινές 10:00-15:00 & Σαββατο 10:00-14:00 για την επίλυση πιθανής απορίας η τεχνικής υποστήριξη σχετικά με τα προϊόντα μας.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια απόλυτα ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτηση προς εσάς.

Ξεχωρίζοντας για την ποιότητα αλλά και την φινέτσα, είμαστε εδώ με μια ολοκληρωμένη γκάμα πρώτων αναγκών σε απίστευτα προσιτές τιμές για κάθε ανάγκη. Τα βρεφικά προϊόντα μας είναι άρτια επιλεγμένα απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας ένα προς ένα. ​

Καλάθι αγορών